Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/449

Análisis ráster de rutas de mínimo coste conGeomedia® PRO
Fernández Fernández de Mera, David
Universitat Oberta de Catalunya
Concretament, l'objectiu principal d'aquest projecte és el de construir un sistema de Informació Geogràfic que permeti l'anàlisi de les diferents rutes i camins existents entre Tarraco (Tarragona) i St Bertrand de Comminges (França) passant per Ilerda (Lleida) amb l'objectiu de trobar el camí de mínim cost travessant els Pirineus.
Concretamente, el objetivo principal de este proyecto es el de construir un Sistema deInformación Geográfico que permita el análisis de las diferentes rutas o caminos existentesentre Tarraco (Tarragona) y St. Bertrand de Comminges (Francia) pasando por Ilerda (Lérida)con el objetivo de encontrar el camino de mínimo coste atravesando los Pirineos.
Specifically, the main objective of this project is to construct a Geographic Information System that enables analysis of the different routes and paths that exist between Tarraco (Tarragona) and St. Bertrand de Comminges (France) by way of Llerda (Lleida) with the aim of finding the least costly route crossing the Pyrenees.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- Development
Geographic information systems
Travel -- Guidebooks
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Sistemes d'informació geogràfica
Viatges -- Guies
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Sistemas de información geográfica
Viajes -- Guías
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari- en una llicència deReconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-lo, distribuir-los i transmetre'ls públicament sempre que citeu l'autor i l'obra, no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.es
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem