To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/403

Disseny i implementació d'una Xarxa d'experts
Sainz Pérez, Iñaki
Universitat Oberta de Catalunya
El projecte Disseny i Implementació d'una xarxa d'experts, té com a objectiu principal la construcció d'una eina per a la gestió del coneixement d'un entorn acotat a través d'un sistema de pregunta-resposta basat en experts en diferents temàtiques. L'establiment d'aquest sistema ha de permetre a l'usuari obtenir la informació que necessita dotant-li d'eines per accedir a les fonts de coneixement, en el nostre cas les persones identificades com a experts, amb una enorme facilitat. A més a més, durant tot el projecte s'ha tingut molt en compte les alternatives opensource que existeixen al mercat i la possibilitat d'adaptació que poden donar davant d'altres alternatives.
El proyecto Diseño e Implementación de una red de expertos, tiene como objetivo principal la construcción de una herramienta para la gestión del conocimiento de un entorno acotado a través de un sistema de pregunta-respuesta basado en expertos en diferentes temáticas. El establecimiento de este sistema tiene que permitir al usuario obtener la información que necesita dotándole de herramientas para acceder a las fuentes de conocimiento, en nuestro caso las personas identificadas como expertos, con una enorme facilidad. Además, durante todo el proyecto se ha tenido mucho en cuenta las alternativas opensource que existen al mercado y la posibilidad de adaptación que pueden dar ante otras alternativas.
The project, Design and Implementation of a Network of Experts, has as its main objective construction of a knowledge management tool for a contoured environment through a question-answer system based on experts on different subjects. The establishment of this system must allow users to easily obtain the information they need by providing tools to access knowledge sources, in our case persons identified as experts. Moreover, throughout the project we paid special attention to the open source alternatives existing on the market and the possibility of adaptation they provide as compared to other alternatives.
2010-06-10
Knowledge Management
Data Bases
Gestió del coneixement
Bases de dades
Gestión del conocimiento
Bases de datos
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/403
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters