To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/384

Reenginyeria inversa d'aplicacions J2EE
Velasco Sánchez, Carolina
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu d'aquest Projecte Final de Carrera es el de trobar eines que a partir del codi font d'una aplicació J2EE generin diagrames que facilitin entendre el disseny de l'aplicació per tal de facilitar-ne la modificació a un nou equip que no hagués participat en la seva creació. El treball es centra en veure quins diagrames genera cada eina, i quina informació proporcionen aquests diagrames pensant en una possible modificació d'una aplicació J2EE que no haguem desenvolupat nosaltres en un futur.
El objetivo de este Proyecto Final de Carrera se el de encontrar herramientas que a partir del código fuente de una aplicación J2EE generen diagramas que faciliten entender el diseño de la aplicación con el fin de facilitar la modificación a un nuevo equipo que no hubiera participado en su creación. El trabajo se centra en ver qué diagramas genera cada herramienta, y qué información proporcionan estos diagramas pensando en una posible modificación de una aplicación J2EE que no hayamos desarrollado nosotros en un futuro.
The objective of this final Degree Project is that of finding tools that, starting from the code source of a J2EE application, generate diagrams that facilitate understanding of the application design for the purpose of facilitating the modification of a new team that hadn't participated in its creation. The work focuses on seeing which diagrams are generated by each tool, and the information these diagrams provide, contemplating possible future modifications of a J2EE application not developed by us.
2010-06-10
J2EE
Java
Applications Software
J2EE
Java
Programari d'aplicacions
J2EE
Java
Software de aplicaciones
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/384
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters