To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/378

Comunidades virtuales en un entorno de programación libre : Calendario de congresos
Patricio Amate, Marcos
Universitat Oberta de Catalunya
Projecte relacionat amb el disseny, programació i implementació d'eines per a la generació de comunitats virtuals a Internet i per a l'administració de continguts dinàmics, emprant la separació per capes que proposa l'arquitectura J2EE. Concretament s'ha generat una eina per al manteniment d'un calendari de congressos, el que permetrà als professors de la UOC poder gestionar els congressos als quals hauran d'assistir d'una forma clara i senzilla a un entorn web.
Proyecto relacionado con el diseño, programación e implementación de herramientas para la generación de comunidades virtuales en Internet y para la administración de contenidos dinámicos, utilizando la separación por capas que propone la arquitectura J2EE. Concretamente se ha generado una herramienta para el mantenimiento de un calendario de congresos, lo que permitirá a los profesores de la UOC poder gestionar los congresos a los cuales deberán asistir de una forma clara y sencilla en un entorno web.
Project related to the design, programming and implementation of tools for generating virtual communities on Internet and for management of dynamic content, using separation by layers provided by J2EE architecture. Specifically, a tool was generated for maintaining a calendar of congresses, which will enable professors of the UOC to manage the congresses they have to attend in a clear and simple way in a web environment.
2010-06-10
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/378
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters