Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/372

Construcció d'una aplicació web utilitzant el mètode Rational Unified Process
Bustamante Maldonado, Àngel
Universitat Oberta de Catalunya
Construcció d'una aplicació web a partir de les especificacions d'un client imaginari. Estudi i utilització del mètode Rational Unified Process, el més habitual actualment en la construcció de software. Disseny d'una base de dades i implementació del model lògic mitjançant un SGBD punter al mercat com Oracle.
Construcción de una aplicación web a partir de las especificaciones de un cliente imaginario. Estudio y utilización del método Rational Unified Process, lo más habitual actualmente en la construcción de software. Diseño de una base de datos e implementación del modelo lógico mediante un SGBD puntero en el mercado como Oracle.
Construction of a web application based on the specifications of an imaginary client. Study and utilization of the Rational Unified Process method, currently the most commonly used in software construction. Design of a database and implementation of the logic model through a leading DBMS on the market, such as Oracle.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- Development
Web site development
J2EE
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Pàgines web -- Desenvolupament
J2EE
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Páginas web -- Desarrollo
J2EE
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/372
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem