Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1237

TIC, Patrimonio y Aprendizaje
Subias Opi, Carolina
Universitat Oberta de Catalunya
Dos recursos virtuals elaborats pel grup ÒLIBA de la Universitat Oberta de Catalunya, Portal de la Vall de Boí (http://oliba.uoc.edu/boi/portal) i Memòries de la nostra infantesa: els nens de la guerra (http://oliba.uoc.edu/nens), ens han permès dur a terme un projecte innovador de difusió i interpretació del patrimoni per mitjà de les TIC. Aquests dos recursos virtuals tracten sobre el nostre patrimoni, en el primer cas sobre patrimoni natural i cultural i en el segon cas sobre patrimoni històric, i les seves pàgines web tenen un nivell excel·lent quant a forma i contingut, de manera que han representat un material òptim per a difondre el nostre patrimoni en els centres escolars.
Dos recursos virtuales elaborados por el grupo ÒLIBA de la Universitat Oberta de Catalunya, Portal de la Vall de Boí (http://oliba.uoc.edu/boi/portal) y Memòries de la nostra infantesa: els nens de la guerra (http://oliba.uoc.edu/nens) nos han permitido llevar a cabo un proyecto innovador de difusión y interpretación del patrimonio a través de las TIC. Ambos recursos virtuales tratan sobre nuestro patrimonio, en el primer caso sobre patrimonio natural y cultural y en el segundo caso sobre patrimonio histórico, y sus páginas web poseen un nivel excelente en cuanto a forma y contenido, por lo que han supuesto un material óptimo para difundir nuestro patrimonio en los centros escolares.
Two virtual resources developed by the ÒLIBA group at the Open University of Catalonia (UOC), Vall de Boí portal (http://oliba.uoc.edu/boi/portal) and Memòries de la nostra infantesa: els nens de la guerra (http://oliba.uoc.edu/nens) -- have allowed us to complete an innovative project for the dissemination and interpretation of national heritage by means of ICT. These two virtual resources deal with our heritage; in the first case, natural and cultural heritage; and in the second, historical heritage. Moreover, their web pages display high standards of presentation and content, such that they represent first-rate material for the dissemination of this heritage in schools.
10-06-2010
Cultural Heritage
Learning
Historical Heritage
Patrimoni cultural
Aprenentatge
Museus virtuals
Patrimoni històric
Patrimonio cultural
Aprendizaje
Museos virtuals
Patrimonio histórico
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem