To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1231

El vidre bufat a Vimbodí
Sopena Bellmunt, Lluis
Universitat Oberta de Catalunya
Estudi de la importància que va tenir el vidre bufat a Vimbodí en la primera meitat del segle XX, tant en l'aspecte econòmic com en el social. Es fa un petit recorregut sobre la història del vidre i el Museu del Vidre de Vimbodí.
Estudio de la importancia que tubo el vidrio soplado en Vimbodí en la primera mitad del siglo XX, por lo que se refiere tanto al aspecto económico como al social. Se hace un pequeño recorrido sobre la historia del vidrio y el Museo del Vidrio de Vimbodí
Study of the importance that blown glass in Vimbodí had in the first half of the 20th century, in reference to both social and economic aspects. The study takes a brief look at the history of glass and the Vimbodí Glass Museum.
2010-06-10
Glass
Museums
History
20th Century
Vidre
Museus
Història
Segle XX
Cristal
Museos
Historia
Siglo XX
© LLuis Sopena Bellmunt. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters