Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1225

Darrera de la màscara de Comediants. L'imaginari d'un grup de teatre català : Creació d'una exposició permanent per a museu Comediants
Sprünker Cardo, Janine
Universitat Oberta de Catalunya
TFC que segueix l'esquema d'un projecte cultural. D'una banda, s'analitzen els factors interns i externs de l'organització que poden influir en l'execució d'aquest projecte. El clímax és la creació d'una exposició permanent per a un museu Comediants. Interpretant el discurs de Comediants es proposa un discurs expositiu. Interessant elecció de missatges i divertits recursos expositius. Des del començament s'ha volgut fugir de la idea d'elaborar un TFC on solament se sintetitzessin dades i informació. Tanmateix, aquest TFC és un treball de recerca i, com a tal, la major part és la síntesi de dades i informacions obtingudes mitjançant investigació. No obstant això, hi ha una altra part molt important amb aportacions personals on s'ha posat a prova la pròpia creativitat i la capacitat de proporcionar aspectes innovadors, els quals, al cap i a la fi, han sorgit arran del treball en grup.
TFC que sigue el esquema de un proyecto cultural. Por un lado, se analizan los factores internos y externos de la organización que pueden influir en la realización de este proyecto. El clímax es la creación de una exposición permanente para un museo. Interesante elección de mensajes y divertidos recursos expositivos. Este TFC es un trabajo de investigación y, como tal, la mayor parte es la síntesis de datos e informaciones obtenidas mediante una investigación. No obstante, hay otra parte muy importante con aportaciones personales donde se ha puesto a prueba la propia creatividad y la capacidad de proporcionar aspectos innovadores, los cuales, al fin y al cabo, han surgido a raíz del trabajo en grupo.
Final Degree project that follows the outline of a cultural project. On the one hand, we analyze the internal and external factors of the organization that may have an influence on carrying out this project. The climax is creation of a permanent exhibit for a museum of the Catalan theater company Comediants, an interesting choice of messages and entertaining expository resources. This Final Degree Project is a research study and, as such, a large part of it is devoted to synthesis of data and information obtained through research. Nevertheless, there is another important part with personal contributions where the creativity and capacity to provide innovative aspects is put to the test, which, in the end, emerged as a result of work in group.
10-06-2010
Cultural management
Gestió cultural
Gestión cultural
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1225
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem