To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1224

Vida social i associacionisme al barri de Montbau
Amat Mestres, Elena
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu fonamental d'aquest treball és aprofundir en aspectes d'un barri que té molt poca documentació escrita. Aprofundir en concret en les principals associacions del barri i en la realitat social que es viu en elles. Això inclouria: estudiar la història i l'actualitat de les diferents entitats i la seva vida associativa, presentar els nivells i els perfils de participació en cada una de les associacions i analitzar la funció social de les entitats, especialment quant a sociabilitat, integració i formació d'identitat.
El objetivo fundamental de este trabajo es profundizar en aspectos de un barrio que tiene muy poca documentación escrita. Profundizar en concreto en las principales asociaciones del barrio y en la realidad social que se vive en ellas.
The basic objective of this study is to take an in-depth look at aspects of a neighborhood with very little written documentation, specifically regarding the principal neighborhood associations and the social reality experienced in them. This would include: studying the history and current situation of different entities and their associative life, presenting the levels and profiles of participation in each of the associations and analyzing the social role of entities, especially in terms of sociability, integration and identity formation.
2010-06-10
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1224
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters