Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1210

El oficis artesanals a l'entrada del segle XXI
Ricart i Serena, Antoni
Universitat Oberta de Catalunya
És un treball d'antropologia, que ha cercat els oficis artesanals de la comarca de la Noguera, fent un treball de camp etnogràfic, tot entrevistan artesans, i també una recerca bibliogràfica sobre la realitat socio-econòmica de la comarca. Finalment s'han tret conclussions sobre la relació dels oficis amb la comarca.
Es un trabajo de antropología, que ha buscado los oficios artesanales de la comarca de la Noguera, realizando un trabajo de campo etnográfico, entrevistando artesanos, y también una investigación bibliográfica sobre la realidad socio-econónica de la comarca. Finalmente se han sacado conclusiones sobre la relación de los oficios con la comarca.
This anthropological work sought out the traditional handcraft trades in the Catalan region of La Noguera and carried out ethnographic fieldwork, interviewing craftsmen as well as performing bibliographical research on the socio-economic situation of the region. Conclusions are drawn regarding the relationship between these trades and the region.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1210
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem