Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1186

Els Amics dels Museus a Catalunya : Una implicació ciutadana en el patrimoni.
Claver Roso, Manuel
Universitat Oberta de Catalunya
Aquesta recerca proporciona una aproximació a un tipus de societats culturals: les associacions d'Amics dels Museus, copsa el seu estat a Catalunya (2008) i considera aquestes associacions com una distinció de públic assidu al museu que s'implica en ell més allà de la visita ocasional i dels serveis que rep.
Esta búsqueda proporciona una aproximación a un tipo de sociedades culturales: las asociaciones de Amigos de los Museos, copsa su estado en Cataluña (2008) y considera estas asociaciones como una distinción de público asiduo al museo que s'implica en él más allá de la visita ocasional y de los servicios que recibe.
This search provides a close look at a type of cultural society: the associations of Friends of the Museums, and takes a snap-shot of their condition in Catalonia (2008). These associations can be seen as an assiduous public of museums that distinguishes itself for the services it receives and its involvement with museums much beyond the occasional visit.
10-06-2010
Cultural Heritage
Museums
Patrimoni cultural
Museus
Patrimonio cultural
Museos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem