Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1179

Arquitectura tradicional en pedra seca : el patrimoni immoble de la comarca del Bages
Plans Maestra, Jaume
Universitat Oberta de Catalunya; Enguix Grau, Begoña
Treball d'investigació centrat en el coneixement d'un patrimoni immoble de la comarca del Bages, sovint desconegut, però que entronca amb una tècnica ancestral coneguda popularment com a pedra seca. Aquest treball combina la recerca en fonts bibliogràfiques, documentals i de prospecció sobre el terreny amb la recerca del màxim de mostres representatives en pedra seca del Bages. A partir de l'anàlisi d'aquestes mostres arquitectòniques s'intenten establir les diferents tipologies i les seves característiques aprofundint en el seu estudi i coneixement.
Trabajo de investigación centrado en el conocimiento de un patrimonio inmueble de la comarca del Bages, a menudo desconocido, pero que entronca con una técnica ancestral conocida popularmente como piedra seca. Este trabajo combina la búsqueda en fuentes bibliográficas, documentales y de prospección sobre el terreno con la búsqueda del máximo de muestras representativas en piedra seca del Bages. A partir del análisis de estas muestras arquitectónicas se intentan establecer las diferentes tipologías y sus características profundizando en su estudio y conocimiento.
Research study focused on knowledge of a building patrimony in the Bages region, often unknown, but that is linked to an ancestral technique popularly known as dry-stone. This work combines searches in bibliographic and documentary sources and field research with the search for the maximum number of representative samples of dry-stone in the Bages region. From analysis of these architectural samples we have attempted to establish different typologies and their characteristics, going into depth in their study and knowledge.
-History
-Cultural Heritage
-Architecture
-Art
-Història
-Patrimoni cultural
-Arquitectura
-Art
-Historia
-Patrimonio cultural
-Arquitectura
-Arte
© Jaume Plans Maestra. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem