Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1179

Arquitectura tradicional en pedra seca : el patrimoni immoble de la comarca del Bages
Plans Maestra, Jaume
Universitat Oberta de Catalunya
Treball d'investigació centrat en el coneixement d'un patrimoni immoble de la comarca del Bages, sovint desconegut, però que entronca amb una tècnica ancestral coneguda popularment com a pedra seca. Aquest treball combina la recerca en fonts bibliogràfiques, documentals i de prospecció sobre el terreny amb la recerca del màxim de mostres representatives en pedra seca del Bages. A partir de l'anàlisi d'aquestes mostres arquitectòniques s'intenten establir les diferents tipologies i les seves característiques aprofundint en el seu estudi i coneixement.
Trabajo de investigación centrado en el conocimiento de un patrimonio inmueble de la comarca del Bages, a menudo desconocido, pero que entronca con una técnica ancestral conocida popularmente como piedra seca. Este trabajo combina la búsqueda en fuentes bibliográficas, documentales y de prospección sobre el terreno con la búsqueda del máximo de muestras representativas en piedra seca del Bages. A partir del análisis de estas muestras arquitectónicas se intentan establecer las diferentes tipologías y sus características profundizando en su estudio y conocimiento.
Research study focused on knowledge of a building patrimony in the Bages region, often unknown, but that is linked to an ancestral technique popularly known as dry-stone. This work combines searches in bibliographic and documentary sources and field research with the search for the maximum number of representative samples of dry-stone in the Bages region. From analysis of these architectural samples we have attempted to establish different typologies and their characteristics, going into depth in their study and knowledge.
10-06-2010
History
Cultural Heritage
Architecture
Art
Història
Patrimoni cultural
Arquitectura
Art
Historia
Patrimonio cultural
Arquitectura
Arte
© Jaume Plans Maestra. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem