To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1176

Les TIC a les webs dels museus d'història i arqueologia
Solanilla Demestre, Laura
Universitat Oberta de Catalunya
El repte que es planteja als museus en el nou mil·leni és molt important. Han de ser capaços no només de mantenir un públic fidel sinó també de captar noves generacions amb comportament diferents, habituades a altres formes d'accés a la informació. I el camí per aconseguir-ho passa per l'explotació de les possibilitats conceptuals i comunicatives que les TIC proposen.
El reto que se plantea en los museos en el nuevo milenio es muy importante. Tienen que ser capaces no sólo de mantener a un público fiel sino también de captar nuevas generaciones con comportamiento diferentes, habituadas a otras formas de acceso a la información. Y el camino para conseguirlo pasa por la explotación de las posibilidades conceptuales y comunicativas que las TIC proponen.
The challenges that have arisen in the museums of the new millennium are very important. They must be capable of not only maintaining a loyal public but also attract new generations with different behavior, accustomed to other ways of accessing information. The way to achieve this goal is through exploitation of the conceptual and communicative possibilities that ICT provide.
2010-06-10
Museums
Information Technology
History
Archaeology
Museus
Tecnologia de la informació
Història
Arqueologia
Museos
Tecnología de la información
Historia
Arqueología
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

 

Coordination

 

Supporters