Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1172

Vilomarencs a la guerra civil de 1936-1939
Espinalt Sellarés, Montserrat
Universitat Oberta de Catalunya
Descripció de l'impacte de la guerra civil espanyola del 36 al 39 a la població del Pont de Vilomara i Rocafort, fent especial èmfasi en els membres de la lleva del 38. Anàlisi dels precedents de la guerra que incidiren en aquest poble i de les seves conseqüències més immediates.
Descripción del impacto de la guerra civil española del 36 al 39 en la población del Pont de Vilomara y Rocafort, haciendo especial énfasis en los miembros de la leva del 38. Análisis de los precedentes de la guerra que incidieron en este pueblo y de sus consecuencias más inmediatas.
Description of the impact of the Spanish civil War from 1936-1939 on the population of Pont de Vilomara i Rocafort, placing special emphasis on the levy of 1938. Analysis of the precedents of the war that had a bearing on this town and their most immediate consequences.
Spain -- History -- Civil War, 1936-1939
Espanya -- Història -- 1936-1939, Guerra Civil
España -- Historia -- 1936/1939, Guerra Civil
© Montserrat Espinalt i Sellarés. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta obra perqualsevol mitjà o procediment, compresos la impressió, la reprografia, el microfilm, eltractament informàtic o qualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplars mitjançantlloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor o dels límits que autoritzi la Llei dePropietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem