To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1166

Història i llegenda de Bernat I Unifred de Ribagorça
Nin Blasco, Jose Luis
Universitat Oberta de Catalunya
La pràctica consisteix a crear una pàgina web monogràfica sobre Bernat I -Unifred, que va exercir les funcions comtals a la Ribagorça (920 -950) i va generar al voltant de la seva figura la llegenda de Bernat de Ribagorça, entre d'altres. Dins aquest context, es vol relacionar la història amb la llegenda de Bernat de Ribagorça.
La práctica consiste en la creación de una página web monográfica sobre Bernat I -Unifred, que ejerció las funciones condales en Ribagorza (920 -950) y generó en torno a su figura la leyenda de Bernat de Ribagorça, entre otras. En este contexto, se trata de relacionar la historia con la leyenda de Bernat de Ribagorça.
Consists of the creation of a monographic web page about Bernat I- Unifred, who exercised his powers as Count of Ribagorça (920-950) and brought about the legend of Bernat de Ribagorça, among others. In this context, the relationship between the history and the legend of Bernat de Ribagorça is examined.
2010-06-10
Medieval History
Legends
Història medieval
Llegendes
Historia medieval
Leyendas
© Josep Lluis Nin Blasco. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta obra perqualsevol mitjà o procediment, compresos la impressió, la reprografia, el microfilm, eltractament informàtic o qualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplars mitjançantlloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor o dels límits que autoritzi la Llei dePropietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters