Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1155

Treball sobre persones vinculades a la fe catòlica, evangèlica i musulmana residents a la ciutat de Vic : la seva actitud davant la mort. Creences i valors
Lorenzo Ávila, Montserrat
Universitat Oberta de Catalunya
El comportament de les persones en relació a la vida i la mort és variat. Què influeix en aquest comportament?. Les seves creences, els seus valors, la religió, la societat..? són tota una colla de preguntes que originen l'interès central d'aquest treball: l'esforç d'aproximar-se al procés de mort, de dol des del punt de vista de la religió, i, més concretament, de les creences, valors i guies de comportament que aquesta proporciona als creients. Aquestes i altres preguntes pretenen ser resoltes en aquest treball, a partir de l'estudi d'una mostra concretament centrada en els habitants de la ciutat de Vic.
El comportamiento de las personas en relación a la vida y la muerte es variado. ¿Qué influye en este comportamiento?. Sus creencias, sus valores, la religión, la sociedad..? son todo un conjunto de preguntas que originan el interés central de este trabajo: el esfuerzo de aproximarse en el proceso de muerte, de duelo desde el punto de vista de la religión y, más concretamente de las creencias, valores y guías de comportamiento que esta proporciona a los creyentes. Estas y ostras preguntas pretenden ser resueltas en este trabajo, a partir del estudio de una muestra concrertamente centrada en los habitantes de la ciudad de Vic.
People's behavior in relation to life and death is varied. What influences this behavior? Their beliefs, values, religion, society..? These are a set of questions that give rise to the main interest of this study: the effort to approach the process of death, of mourning from the viewpoint of religion and, more specifically of beliefs, values and guides of behavior that it provides to believers. This work aims to clear up these and other questions through a study specifically focused on the inhabitants of the city of Vic.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1155
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem