Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1138

El control de la informació a Catalunya : regulació i autoregulació dels periodistes i mitjans de comunicació
Jiménez Leseduarte, Àngel
Universitat Oberta de Catalunya
S'hi estudia el paper dels mitjans de comunicació en el sistema democràtic i la manera com la deontologia pot ajudar a pal·liar alguns dels abusos o desviacions de l'ètica que hauria de presidir el comportament de periodistes i mitjans. També s'hi analitza el control que cal establir sobre aquests protagonistes davant l'actual concentració d'empreses de comunicació.
Se estudia el papel de los medios de comunicación en el sistema democrático y la manera en que la deontología puede ayudar a paliar algunos de los abusos o desviaciones de la ética que tendría que presidir el comportamiento de periodistas y medios. También se analiza el control que hay que establecer sobre estos protagonistas delante de la actual concentración de empresas de comunicación.
Studies the role of the media in the democratic system and the way in which deontology can help to alleviate some of the abuses and the deviation from ethics that should guide the behavior of journalists and the media. Also analyses the level of media control required in light of the current number of communication companies.
10-06-2010
Communication Mass Media
Information
Mitjans de comunicació de massa
Informació
Medios de comunicación de masa
Información
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem