To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/4208
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Mas Serra, Maite |
dc.contributor | Verdú González, Antoni Maria Claret |
dc.contributor.author | Amat Algaba, Albert |
dc.contributor.author | Martínez de Mas, Pere |
dc.date | 2007-07 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/4208 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Botànica |
dc.subject | Mushrooms Edible |
dc.subject | Cultiu de bolets |
dc.subject | Gírgola |
dc.subject | Clòfia d'arròs |
dc.subject | Encenalls |
dc.subject | Polpa de fruita |
dc.subject | Bolets comestibles -- Conreu |
dc.title | Estudi i comparació del creixement i la producció de tres espècies de Pleurotus en diferents substrats |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |