To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/4063

Estudio del efecto de la temperatura de cocción en la calidad nutricional y la textura en un producto de V gama esterilizado a partir de judía verde (Phaseolus vulgaris var. perona)
Peñas Hernández, Mireia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Precooked food
-Beans
-Aliments de cinquena gamma
-Mongetes
-Aliments precuinats
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Achaerandio Puente, María Isabel; Peñas Hernández, Mireia; Córdoba Fernández, Marta; Prats, Rosana; Sáez, Víctor; Pujolà Cunill, Montserrat
 

Coordination

 

Supporters