To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/3955
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Flos Bassols, Rosa |
dc.contributor.author | Batllevel i Alemany, Sílvia |
dc.contributor.author | Planas i Díaz, Lídia |
dc.date | 2006-04 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/3955 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del peix |
dc.title | Estudi comparatiu de la composició proximal i anàlisi sensorial del múscul dorsal i el múscul ventral del llobarro |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |