Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5450

Evolució i estabilitat d’àcids grassos i vitamines antioxidants a la llet materna
Moltó Puigmartí, Carolina
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
04-06-2008
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Llet materna -- Anàlisi
Cromatografia de gasos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
19 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2007FIC 00766
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
2007FIC00766.pdf 327.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem