Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5436

Mobilitat inter-plataforma d'agents software: protocol de migració fragmentada
Sales Barberà, Víctor
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Cucurull Juan, Jordi
En aquest projecte s'ha realitzat l'anàlisi, disseny i implementació d'un protocol de migració d'agents software basat en l'enviament del codi dels agents fragmentat en múltiples missatges. Aquest protocol es troba dins d'una arquitectura de migració multi-protocol per a la mobilitat d'agents entre plataformes JADE. Finalment, s'ha realitzat un estudi que compara el rendiment assolit pel protocol i les prestacions que aporta.
En este proyecto se ha realizado el análisis, diseño e implementación de un protocolo de migración fragmentada de agentes software basado en el envío del código de los agentes fragmentado en múltiples mensajes. Este protocolo se encuentra dentro de una arquitectura de migración multi-protocolo para la movilidad de agentes entre plataformas JADE. Finalmente, se ha realizado un estudio comparando el rendimiento logrado por el protocolo y las prestaciones que aporta.
In this project it has been made the analysis, design and implementation of a software agents migration protocol based on the shipment of multiple messages with the fragmented code of the agents. This protocol is implemented within a multi-protocol migration architecture for the mobility of agents between JADE platforms. Finally, a study has been made comparing the performance obtained by the protocol and the benefits of the contribution.
2007-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Agents intel·ligents (Programes d'ordinador)
Protocols de xarxes d'ordinadors
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
74 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCSalesBarbera.pdf 758.6 KB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters