Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5435

Markup Test Reader: eina de creació i lectura de formularis de test
Vargas Checa, Jonatan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Lladós i Canet, Josep
El projecte exposat en aquestes pàgines és un document d'estudi, anàlisi, disseny, programació i procés de proves en la confecció d'una aplicació de creació i lectura de formularis de test. Aquesta aplicació parteix de les possibilitats de millora de les prestacions, usabilitat i escalabilitat que poden oferir les tècniques de visió en computador en aquest camp. El projecte s'ha basat en un exemple en concret per tal d'oferir una eina vàlida per a la automatització de les tasques que en una empresa de recursos humans es poden donar a l'hora de gestionar la informació dels test psicotècnics que necessiten gestionar. El projecte parteix d'unes premisses bàsiques tals com: l'ús de tècniques en visió per computador, la modularitat, el compliment d'estàndards, la facilitat d'ús i la facilitat en la gestió de canvis.
El proyecto expuesto en estas páginas es un documento de estudio, análisis, diseño, programación y proceso de pruebas en el desarrollo de una aplicación de creación y lectura de formularios tipo test. Esta aplicación parte de las posibilidades de mejora en las prestaciones, usabilidad y escalabilidad que pueden ofrecer las técnicas de visión por computador en este campo. El proyecto se ha basado en un ejemplo concreto, con el fin de ofrecer una herramienta para la automatización de las tareas que se realizan en una empresa de recursos humanos a la hora de gestionar la información de los tests psicotécnicos que necesitan gestionar. El proyecto parte de unas premisas básicas tales como: el uso de técnicas de visión por computador, la modularidad, el cumplimiento de estándares, la facilidad de uso y la facilidad en la gestión de cambios.
The project exposed in these pages is a document of study, analysis, design, programming and testing in the development of a psychotechnic's test reader application. This application born of the improvement possibilities of performance, usability and scalability that today's computer vision techniques can offer. It's based on a real example, in order to offer a valid tool for companies in the human resources sector, helping them in the evaluation process of psychotechnic tests, automating these tasks. The project starts from basic premises such as: using computer vision techniques, modularity, fulfilment of the standards, ease of use and a good managing changes structure.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Exàmens -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
82 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCVargasCheca.pdf 5.397 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem