Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5427

Hostal.net
Forcada Bigas, Roger
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Cortés Fité, Ana
D'una idea, unes paraules, un esquema, una aplicació. En aquest projecte es descriu tot el procés per tal de crear una solució integral per al funcionament diari d'un negoci d'hostaleria. Es consideren per igual les tasques de saber com ha de ser el funcionament, i com plasmar-lo a l'aplicació. Es podrà observar com des d'uns certs requeriments funcionals i no funcionals, genero el software amb els enllaços a tots els perifèrics requerits: impressora de tiquets, Visor VFD, targetes chip, caixer moneder i monitor tàctil. Explicaré quines tasques requereix el negoci, i com he creat cadascun dels formularis que requereixen aquestes tasques per portar el negoci al dia.
De una idea, unas palabras, un esquema, una aplicación. En este proyecto se describe todo el proceso de crear una solución integral para el funcionamiento diario de un negocio de hostelería. Se consideran por igual las tareas de saber como tiene que ser el funcionamiento, y saber como plasmarlo en la aplicación. Se podrá observar como desde unos ciertos requerimientos funcionales y no funcionales, desarrollo el software con los enlaces a todos los periféricos requeridos: Impresora de tickets, Visor VFD, tarjetas chip, cajero monedero y monitor táctil. Explicaré cuales son las tareas que requiere el negocio, i como he creado cada uno de los formularios que requieren dichas tareas para llevar el negocio al día.
One idea, words, a scheme, an application. In this project is described all the process to create an integral solution for the daily operation of a restoration business. The tasks of knowing how the process must be and the task of shaping it into an application are considered the same way. It will be possible to observe how from a certain functional and non-functional requirements, I develop the software with the required connections to all the peripherals: Ticket printer, VFD Viewer, chip cards, exchange box and tactile monitor. I will explain which tasks the business requires, and how I created each of these forms to accomplish a good work for the day-to-day of this business.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Restaurants -- Automatització
Restaurants, cafeteries, etc. -- Direcció i administració -- Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
94 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCForcadaBigas.pdf 1.225 MB PDF Projecte
PFCForcadaBigasPresentació.pdf 872.5 KB PDF Presentació del projecte

Mostrar el registro completo del ítem