Estudio para la extracción automatizada de contextos de significancia en JPEG2000
Arcos Hurtado, Alberto
Aulí Llinàs, Francesc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 73 p.
Resum: Se ha desarrollado un trabajo de investigación para arrojar un haz de luz en ciertas regiones de interés en la codificación del estándar JPEG2000. La finalidad de esta investigación, es estudiar la posibilidad de realizar una extracción automatizada de contextos durante el proceso de codificación, de modo que se ajusten a la imagen procesada y observar qué ventajas nos aporta esto frente a los contextos establecidos por el estándar JPEG2000.
Resum: S'ha desenvolupat un treball d'investigació per obrir un camí cap a certes parts d'interés en la codificació de l'estàndard JPEG2000. La finalitat d'aquesta investigació, és estudiar la possibilitat de realitzar una extracció automatitzada de contextes durant el procés de codificació, amb relació a la imatge codificada i observar les millores que ens pot aportar això en contraposició als contextes establerts per l'estàndard JPEG2000.
Resum: A work of investigation has been developed to throw a beam of light in certain regions of interest in the codification of standard JPEG2000. The purpose of this investigation, is to study the possibility of making an extraction automated of contexts during the codification process, so that they adjust to the processed image and to observe that contribute this front to us to the contexts established by standard JPEG2000.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges ; Compressió (Informàtica)



Projecte
73 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir