Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5412

Proposta de migració segura d'agents amb sol·licitud de classes sota demanda per a la plataforma JADE
Rovira Tura, Ferran
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Navarro Arribas, Guillermo
Aquest projecte consisteix en la implementació d'una migració d'agents mòbils amb sol·licitud de classes sota demanda de manera segura per a la plataforma JADE. En aquest projecte hem desenvolupat dos protocols de control d'accés i autentificació sobre agents i/o plataformes. Però la línia central de desenvolupament d'aquest projecte radica en la creació d'un protocol de migració sota demanda d'agents. Hem implementat dues versions d'aquest protocol. La primera versió del protocol de migració es centra en la sol·licitud de classes sota demanda i la segona versió, per tal de millorar-ne el rendiment de la primera, emmagatzema les classes que ha demanat sota demanada en una cache de la plataforma.
Este proyecto consiste en la implementación de una migración de agentes móviles consolicitud de classes bajo demanda de manera segura para la plataforma JADE. En este proyecto hemos desarrollado dos protocolos de control de acceso y autenticación sobre agentes y/o plataformas. Pero la línea central de desarrollo de este proyecto radica en la creación de un protocolo de migración bajo demanda de agentes móviles. Hemos implementado dos versiones de este protocolo. La primera versión del protocolo de migración se centra en la solicitud de clases bajo demanda y la segunda versión, para mejorar el rendimiento de la primera, almacena las clases que ha pedido bajo demanda en una cache de la plataforma.
This project deals with the implementation of a mobile agent migration with request of classes on demand for the JADE platform. In this project we have developed two access control and authentication protocols involving the mobile agents and/or the platforms. However, the main line of work of this project is the creation of a mobile agent migration protocol on demand. We have developed two versions. The first version consist in the request of classes on demand, and the second version consist in the improvement of the performance of the first version, saving all classes requested on demand, into a cache of the platform.
2007-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Agents mòbils (Software d'ordinador)
Comunicació, Sistemes mòbils de
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
116 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCRoviraTura.pdf 1.685 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters