Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5399

Les Formes de gestió del treball domèstic assalariat a l'Estat Espanyol
Castelló, Laia
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sociologia
L’ objectiu principal d’aquesta tesina és analitzar les estratègies de gestió de la mà d’obra en el mercat del treball domèstic assalariat (TDA) en el context espanyol. Dins d’aquestes estratègies protagonitzades majoritàriament per les dones-, s’estudien aquelles que es basen en l’externalització d’aquestes activitats, ja sigui a l’esfera del mercat, l’esfera pública o l’esfera semipública. Allò que es vol veure és sota quines condicions s’efectua aquesta externalització, és a dir, si s’efectua seguint unes pautes laborals (neo)servilistes, on l’imaginari del "criat" encara hi és molt present, o s’efectua seguint uns criteris de "qualitat" i una voluntat de professionalitzar aquesta feina.
2007
Treball domèstic -- Espanya
Dones -- Treball -- Espanya
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Treballs de recerca de postgrau;
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Treball de recerca.pdf 896.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Torns, Teresa; Borràs Català, Vicent; Carrasquer, Pilar, 1957-; Moreno, Sara, 1978-; Castelló, Laia; Grau, Anna (Grau Casajust)