Sistema de comunicació sense fils utilitzant Zigbee per PDA
Campderrós i Canas, Joan
Carrabina Bordoll, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Montón i Macián, Màrius, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 99 p.
Resum: En aquest projecte es presenta el disseny i desenvolupament d'un conjunt d'interfícies per a un sistema de comunicació basat en l'estàndard Zigbee. El sistema està composat per una tarja que integra el mòdul Zigbee, un microcontrolador i una FPGA, que es vol controlar des d'un sistema Pocket PC a través del port SD. La implementació consta d'un driver SDIO per Windows CE 4. 2, el controlador SDIO a la FPGA i l'enllaç de comunicació entre la FPGA i el microcontrolador.
Resum: En este proyecto se muestra el diseño y desarrollo de un conjunto de interfaces para un sistema de comunicación basado en el estándar Zigbee. El sistema, que está compuesto por una targeta que integra el módulo Zigbee, un microcontrolador y una FPGA, se quiere controlar desde un sistema Pocket PC a través del puerto SD. La implementación consta de un driver SDIO para Windows CE 4. 2, el controlador SDIO en la FPGA y el enlace de comunicación entre la FPGA y el microcontrolador.
Resum: In this project it is shown the design and development of a set of interfaces for a comunication system based on the Zigbee standard. The system, which is composed by a card that integrates a Zigbee module, a microcontroller and a FPGA, wants to be controlled from a Pocket PC system by the SD port. The implementation consists on a SDIO driver for Windows CE 4. 2, the SDIO controller in the FPGA and the comunication bridge between the FPGA and the microcontroller.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Electrònica
Document: Treball final de grau
Matèria: Comunicació sense fils, Sistemes de ; Ordinadors -- Interfícies ; Controladors lògics



Projecte
99 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-08-23



   Favorit i Compartir