Sistema inalámbrico de control de iluminación
Vázquez Brazo, Jaime
Moure, Juan C
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 155 p.
Resum: L'objectiu principal del projecte és dissenyar un sistema de control automàtic de il·luminació en un recinte tancat, mitjançant la detecció de presència d'una persona que entra dins del radi d'actuació del sistema. Utilitzant dues plaques amb capacitat de comunicació inalàmbrica es controlaran dos components, un sensor i un actuador. El sensor té la funció de detectar la presència d'una persona per mitjà d'infraroigs, mentre que l'actuador ens proporciona la funcionalitat d'un interruptor amb el qual pogué actuar sobre la llum, encenent-la o apagant-la en funció de l'estat de detecció.
Resum: El objetivo principal del proyecto ha sido diseñar un sistema de control automático de iluminación en un recinto cerrado, mediante la detección de presencia de una persona que entra dentro del radio de actuación del sistema. Utilizando dos placas con capacidad de comunicación inalámbrica se controlarán dos componentes: un sensor y un actuador. El sensor tiene la función de detectar la presencia de una persona mediante infrarrojos, mientras que el actuador nos proporciona la funcionalidad de un interruptor con el que poder actuar sobre la luz, encendiéndola o apagándola en función del estado de detección.
Resum: The main purpose of this project has been the design of an automatic light control system. The system controls lighting in an enclosed space through the detection of any person who enters the area where the system operates. With two wireless boards two components are controlled: a sensor and an actuator. The sensor's infrared rays detect the presence of a person, whereas the actuator acts as a regular switch. It switches lights on or off depending on the state of the sensor detection function.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: Treball final de grau
Matèria: Il·luminació ; Domòtica



Projecte
155 p, 3.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-09-15



   Favorit i Compartir