Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5378

Disseny i implementació hardware d'algorismes de reconeixement de caràcters per comptadors d'aigua
Castillo Hand, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Terés i Terés, Lluís; Merino Panadés, José Luis
Aquest projecte consisteix en l'estudi, comparació i implementació en hardware d'algoritmes de reconeixement de caràcters per integrar en un sistema intel·ligent de captura d'imatges. Aquest sistema, integrat per una càmera amb format i característiques específiques i que anirà acoblat a un comptador d'aigua tradicional, en captarà imatges i les enviarà per RF al punt de recepció de la companyia. L'objectiu principal consisteix en aconseguir un disseny que redueixi al màxim la quantitat d'informació per transmetre, tenint en compte les limitacions de l'entorn.
Este proyecto consiste en el estudio, comparación e implementación en hardware de algoritmos de reconocimiento de caracteres para integrar en un sistema inteligente de captura de imágenes. Este sistema, integrado por una cámara con formato y características específicas y que irá acoplado a un contador de agua tradicional, captará imágenes y las enviará por RF al punto de recepción de la compañía. El objetivo principal consiste en conseguir un diseño que reduzca al máximo la cantidad de información para transmitir, teniendo en cuenta las limitaciones del entorno.
This project is about the study, comparison and Hardware implementation of character recognition algorithms to integrate in an image capture intelligent system. This system, integrated by a camera with specific characteristics and format that will be connected to a traditional water meter, will catch images and will send them by RF to the reception point of the water supplier company. The main goal consists in obtaining a design that reduces as much as possible the amount of information that has to be transmitted, considering the limitations imposed by the environment.
01-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Circuits integrats d'aplicació específica
Reconeixement òptic de caràcters
Algorismes computacionals
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
126 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCCastilloHand.pdf 1.478 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem

 

Coordinación

 

Patrocinio