Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5369

Mediterranean diet changes during the nutritional transition in Spain
Garrabou, Ramon, 1937-; Cussó i Segura, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
2007
Dieta -- Mediterrània (Regió)
Nutrició -- Espanya -- Història -- S. XIX-XX
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat, el departament i la unitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Working Paper
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica);9/2007
         

Full text files in this document

Files Size Format
UHE9-2007.pdf 749.6 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters