Jocs olímpics i educació : l'esport i l'escola de Barcelona'92
Cardona, Maria Antònia
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB. 1992
Descripció: 10 p.
Resum: Aquest text és la transcripció de la intervenció de la Sra. M. Antònia Cardona, professora de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el Curs Universitari sobre Olimpisme que va organitzar el Centre d'Estudis Olímpics (CEO-UAB), el mes de febrer de 1991. En ell es tracta el tema de l'educació en els Jocs olímpics a l'escola.
Resum: Este texto es la transcripción de la intervención de la Sra. M. Antònia Cardona, profesora de Pedagogía de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el Curso Universitario sobre Olimpismo que organizó el Centro de Estudios Olímpicos (CEO-UAB), el mes de febrero de 1991. En él se trata el tema de la educación en los Juegos olímpicos a la escuela.
Resum: This text is the transcription of the intervention of Mrs. M. Antònia Cardona, professor of Science of Education at the Universitat Autònoma de Barcelona, in the University Course on Olimpism that was organized by the Olympic Studies Centre (CEO-UAB), in February of 1991. The main subject is the education on the Olympic Games in the school.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 9
Document: Working paper
Matèria: Jocs Olímpics ; Ensenyament ; Aspectes ètics i morals



10 p, 40.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir