Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5258

Comparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencional
Francesch Vidal, Amadeu; Guerrero Asorey, Lluís; Álvarez del Castillo, Lorenzo
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
02-2008
Pollastres -- Prat de Llobregat (Catalunya)
Carn de pollastre
Aliments -- Anàlisi sensorial
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
6 p.
Artículo
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Pollastre Prat.pdf 1.169 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Realini Cujo, Carolina; Font i Furnols, Maria; Guerrero Asorey, Lluís; Montossi, F.; Campo, M. M.; Sañudo, Carlos; Nute, G. R.; Álvarez, I.; Cañeque, V.; Brito, G.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Guerrero Asorey, Lluís; Velarde Calvo, Antonio; Tibau i Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Hortós i Bahí, Maria; García Regueiro, José Antonio; Pérez, J.; Suárez, P.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
Miguel, J. A.; Escoda, L.; Cubiló Travé, M. D. (M. Dolors); Tor i Naudí, Marc; Asenjo, B.; Ciria, J.; Francesch Vidal, Amadeu