Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5195

La regulación del suicidio asistido en un Estado multicultural
Pérez Madrid, Francisca
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Estudi elaborat a partir d’una estada a la Harvard Law School, Estats Units, entre setembre i desembre del 2005. S’ha estudiat els punts més controvertits sobre la legalització de l’eutanàsia en el context occidental. S’ha pretès analitzar la principal doctrina i jurisprudència als Estats Units, tenint en compte els pros i els contres. En un futur s’estudiarà l’estat de la qüestió a Europa per desenvolupar una recerca comparada que podria enriquir les conclusions finals.
Estudio elaborado a partir de una estancia en la Harvard Law School, Estados Unidos, entre septiembre y diciembre del 2005. Se han estudiado los puntos más controvertidos sobre la legalización de la eutanasia en el contexto occidental. Se ha intentado analizar la principal doctrina y jurisprudencia en los Estados Unidos, teniendo en cuenta los pros y los contras. En un futuro se estudiará el estado de la cuestión en Europa para desarrollar una investigación comparada que podria enriquecer las conclusiones finales.
Report for the scientific sojourn at the Harvard Law School, United States, from September to December 2006. The purpose of this research plan of 4 months has been the study of the controversial legal points regarding the legalization of euthanasia in the western context. I wanted to study the main doctrine and jurisprudence in the United States, taking into account the pros and cons. In the future, I will study the status quaestionis in Europe to develop a compared research that could enrich the final conclusions.
2008-03-07
34 - Dret
Eutanàsia -- Dret i legislació
Eutanàsia -- Aspectes ètics i morals
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
16 p.
Report
Els ajuts de l'AGAUR;2005BE00236
         

Full text files in this document

Files Size Format
2005 BE 00236.pdf 115.6 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters