Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/50800

Gestió dels recursos hídrics del Monestir Budista Sakya Tashi Ling
Blue Dream (Grup de recerca); Díez Presa, Silvia; Martínez i Miró, Arnau; Martínez Montalbán, Andrés
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Rieradevall, Joan; Boada, Martí, 1949-; Duch Cortinas, Jordi; Garcia Solsona, Ester; Sánchez Cabeza, Joan Albert
Amb la finalitat de millorar l’autosuficiència hídrica del monestir budista del Garraf Sakya Tashi Ling, es fa una avaluació de l’estat dels recursos hídrics d’aquest sistema, així com els seus usos i punts de consum. L’avaluació s’ha realitzat mitjançant la integració i ús de paràmetres mediambientals, hídrics i arquitectònics. Amb l’estimació d’entrades i consums d’aigua, juntament amb els càlculs realitzats, s’ha diagnosticat l’estat actual del sistema. Mitjançant la realització d’un inventari dels diferents equipaments i dispositius instal·lats en els punts de consum d’aigua, s’han detectat mancances en la eficiència hídrica com l’escassa implementació de dispositius d’estalvi hídric o la inexistent captació de les aigües pluvials. El diagnòstic de les mancances ha orientat les propostes de millora aplicables al sistema. Aquestes incideixen principalment en la millora de l’estalvi d’aigua amb la instal·lació de dispositius estalviadors i en la captació d’aigües pluvials mitjançant una xarxa de recollida, emmagatzematge i distribució.
Con el fin de mejorar la autosuficiencia hídrica del monasterio budista del Garraf Sakya Tashi Ling, se hace una evaluación del estado de los recursos hídricos de este sistema, así como sus usos y puntos de consumo. La evaluación se ha realizado mediante la integración y uso de parámetros medioambientales, hídricos y arquitectónicos. Con la estimación de entradas y consumos de agua, sumado a los cálculos realizados, se ha diagnosticado el estado actual sistema. A través de la realización de un inventario de los diferentes equipamientos y dispositivos instalados en los puntos de consumo de agua, se han detectado carencias en la eficiencia hídrica como la escasa implementación de dispositivos de ahorro o la inexistente captación de aguas pluviales. El diagnóstico de las carencias ha dirigido las propuestas de mejora aplicables al sistema. Estas inciden principalmente en la mejora del ahorro de agua con la instalación de dispositivos ahorradores y en la captación de aguas pluviales mediante una red de recogida, almacenamiento y distribución.
In order to improve the water self-sufficiency of Garraf's Buddhist monastery Sakya Tashi Ling, this project provides an assessment of water resources in this system and its uses and consumption points. The evaluation was effected through the integration and use of environmental, water and architecture parameters. With the estimation of inputs and water consumption and some calculations, a diagnostic of the current system has been made. Through an inventory of the different equipment and devices installed at points of water consumption it has been found faults in water efficiency like the low-saving devices implementing the non-existent storm water uptake. The diagnosis of the shortcomings addressed the improvement proposals relating to the system. These affect mainly on boosting savings by installing water saving devices and rain water harvesting through a network of collection, storage and distribution.
2010-02
504 - Ciències del medi ambient
Aigua -- Abastament -- Monestir Budista del Garraf
Recursos hidràulics -- Explotació -- Monestir Budista del Garraf -- Aspectes ambientals
Monestir Budista del Garraf
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_BlueDream_resum.pdf 870.4 KB PDF Resum del projecte
PFC_BlueDream.pdf 7.110 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters