Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4993

Els criteris de legitimació en l'esport: el paper fonamental de la implementació
Chalip, Laurence Hilmond, 1951-
Centre d'Estudis Olímpics
Ponència presentada al seminari de la Càtedra Internacional d'Olimpisme l'any 2000. El tema principal fa referència a com la demanda d'inversió pública ha d'estar legitimada en termes de beneficis públics que es poden reivindicar. L’autor tracta de revisar individualment i de prop els valors d’aquesta legitimació.
Paper presented at the 2000 seminar of the International Chair in Olympism. The main topic includes references to how the demand of public investment must be legitimized in terms of public benefits that can be vindicated. The author tries to review the values of this legitimation individually and closely.
Ponencia presentada en el seminario de la Cátedra Internacional de Olimpismo en 2000. El tema principal se refiere a como la demanda de inversión pública debe estar legitimada en términos de beneficios públicos que se pueden reivindicar. El autor trata de revisar individualmente y de cerca los valores de esta legitimación.
2000
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs Olímpics -- Aspectes econòmics
Moviment olímpic
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
9 p.
Working Paper
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;98
         

Full text files in this document

Files Size Format
WP098_cat.pdf 50.37 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters