Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4988

Policy legitimation in sport: pivotal role of implementation
Chalip, Laurence Hilmond, 1951-
Centre d'Estudis Olímpics
Paper presented at the 2000 seminar of the International Chair in Olympism. The main topic includes references to how the demand of public investment must be legitimized in terms of public benefits that can be vindicated. The author tries to review the values of this legitimation individually and closely.
Ponència presentada al seminari de la Càtedra Internacional d'Olimpisme l'any 2000. El tema principal fa referència a com la demanda d'inversió pública ha d'estar legitimada en termes de beneficis públics que es poden reivindicar. L’autor tracta de revisar individualment i de prop els valors d’aquesta legitimació.
Ponencia presentada en el seminario de la Cátedra Internacional de Olimpismo en 2000. El tema principal se refiere a como la demanda de inversión pública debe estar legitimada en términos de beneficios públicos que se pueden reivindicar. El autor trata de revisar individualmente y de cerca los valores de esta legitimación.
2000
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs Olímpics -- Aspectes econòmics
Moviment olí­mpic
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
9 p.
Documento de trabajo
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;98
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
WP098_eng.pdf 49.66 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem