Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4932

Participació de la dona en l’esport i l’Olimpisme
Zamora, Eva
Centre d'Estudis Olímpics
Aquest document es va presentar a l’Assignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània”, durant el curs acadèmic 1998/1999. L’autora analitza l’accés diferencial de la dona en l’esport dins l’ampli panorama de la desigualtat i de la discriminació social i cultural que, històricament, ha patit i sovint pateix la dona.
Este documento se presentó en la Asignatura Campus de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) “Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània” durante el curso académico 1998/1999. La autora analiza el acceso diferencial de la mujer en el deporte dentro del amplio panorama de la desigualdad y de la discriminación social y cultural que, históricamente, ha sufrido y a menudo sufre la mujer.
This document was presented to the Campus Subject of the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània”, during the 1998/1999 academic year. The author analyzes the differential woman’s access in the sport, inside the broad panorama of the inequality and the social and cultural discrimination that, historically, the woman has suffered and she often is suffering.
1998
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Dones i esports
Dones i Jocs Olímpics
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
21 p.
Working Paper
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;76
         

Full text files in this document

Files Size Format
WP076_cat.pdf 93.57 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters