Participació de la dona en l'esport i l'Olimpisme
Zamora, Eva
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1998
Descripció: 21 p.
Resum: Aquest document es va presentar a l'Assignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània", durant el curs acadèmic 1998/1999. L'autora analitza l'accés diferencial de la dona en l'esport dins l'ampli panorama de la desigualtat i de la discriminació social i cultural que, històricament, ha patit i sovint pateix la dona.
Resum: Este documento se presentó en la Asignatura Campus de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) "Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània" durante el curso académico 1998/1999. La autora analiza el acceso diferencial de la mujer en el deporte dentro del amplio panorama de la desigualdad y de la discriminación social y cultural que, históricamente, ha sufrido y a menudo sufre la mujer.
Resum: This document was presented to the Campus Subject of the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània", during the 1998/1999 academic year. The author analyzes the differential woman's access in the sport, inside the broad panorama of the inequality and the social and cultural discrimination that, historically, the woman has suffered and she often is suffering.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 76
Document: Working paper
Matèria: Dones i esports ; Dones i Jocs Olímpics



21 p, 91.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir