Tratamiento de los Juegos Olímpicos de Atlanta'96 en la prensa catalana y sudamericana
Casero-Ripollés, Andreu
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1997
Descripció: 24 p.
Resum: Documento publicado por el CEO-UAB en 1998 como parte de la colección Working Papers que corresponde a un trabajo de investigación presentado en la asignatura "Olimpismo, deporte y sociedad". El texto analiza la cobertura de los Juegos Olímpicos de Atlanta'96 en los periódicos catalanes y sudamericanos incluyendo aspectos como la organización, "americanización" de los Juegos y minorías.
Resum: Document publicat pel CEO-UAB l'any 1998 com a part de la col·lecció Working Papers que correspon a un treball de recerca presentat a l'assignatura "Olimpisme, esport i societat". El text analitza la cobertura dels Jocs Olímpics d'Atlanta'96 pels diaris catalans i sudamericans incloent aspectes com l'organització, "l'americanització" dels Jocs i les minories.
Resum: Document published by the CEO-UAB in 1998 as part of the collection Working Papers corresponding to an essay submmitted to the "Olympism, sport and society" university module analysing analysing the press coverage of the Atlanta'96 Olympic Games on the Catalan and South American newspapers including aspects such as organisation, "americanisation" of the Games and minorities.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 74
Document: Working paper
Matèria: Mitjans de comunicació de massa i jocs olímpics ; Jocs Olímpics 26ns : 1996 : Atlanta



24 p, 142.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-11-15



   Favorit i Compartir