¿Y después qué? Una visión sobre el legado olímpico en la ciudad acogedora
Vergés de Palma, Jaume
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1997
Descripció: 21 p.
Resum: Documento publicado por el CEO-UAB el año 1997 como parte de la colección Working Papers y que fue presentado en la Asignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Olimpismo, Deporte y Sociedad" durante el curso académico 1996/97. Trata los impactos y repercusiones de un proyecto olímpico de ciudad.
Resum: Document publicat pel CEO-UAB l'any 1995 com a part de la col·lecció Working Papers. Va ser presentat a l'Assignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)"Olimpisme, Esport i Societat", durant el curs acadèmic 1996/97. Tracta els impactes i repercussions d'un projecte olímpic de ciutat.
Resum: Document published by the CEO-UAB in 1995 as part of the collection Working Papers. It was presented to the Subject Campus of Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)"Olimpisme, Esport i Societat", during the academic year 1996/97. It deals with the impacts and repercussions an Olympic project of city.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 66
Document: Working paper
Matèria: Jocs olímpics ; Gestió i organització ; Jocs Olímpics ; Aspectes econòmics ; Aspectes polítics ; Urbanisme ; Aspectes socials



21 p, 88.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir