Sport and international relations (1913-1939) : the 1936 Popular Olympiad
Colomé, Gabriel 1955-
Sureda, Jeroni
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1995
Descripció: 21 p.
Resum: This document includes the results of the research undertaken by the authors on the attempts to organise a Popular Olympiad in Barcelona in 1936.
Resum: Aquest document conté els resultats de la recerca duta a terme pels autors al voltant dels intents d'organització d'una Olimpíada Popular a Barcelona l'any 1936.
Resum: Este documento contiene los resultados de la investigación llevada a cabo por los autores entorno a los intentos de organización de una Olimpiada Popular en Barcelona el año 1936.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 20
Document: Working paper
Matèria: Catalunya ; Política esportiva ; 1900/1936 ; Esports ; Història



21 p, 82.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir