Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4838

La producción científica sobre comportamientos demográficos diferenciales de la población extranjera en España (1986-2006)
Bueno García, Xiana
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia; Domingo i Valls, Andreu
L’objectiu d’aquest treball és l’anàlisi de la producció científica sobre els comportaments demogràfics diferencials de la població estrangera a Espanya durant el període 1986-2006. Per aquest motiu, s’ha realitzat una exploració bibliogràfica sobre migracions internacionals en general amb més de 1.800 referències; analitzant de forma exhaustiva la producció dedicada a l’estudi de les dinàmiques demogràfiques dels estrangers (natalitat i fecunditat, nupcialitat, mortalitat i migracions internes). Així mateix s’ha realitzat un recorregut per l’evolució recent dels tres factors que es consideren que incideixen en la producció científica: l’activitat legislativa, les mesures institucionals i la producció estadística.
El presente trabajo tiene por objetivo el análisis de la producción científica sobre los comportamientos demográficos diferenciales de la población extranjera en España durante el periodo 1986-2006. Para ello, se ha realizado una exploración bibliográfica sobre migraciones internacionales en general con más de 1.800 referencias; analizando de forma exhaustiva aquella producción dedicada al estudio de las dinámicas demográficas de los extranjeros (natalidad y fecundidad, nupcialidad, mortalidad y migraciones internas). Asimismo se realiza un recorrido por la evolución reciente de tres factores considerados mediatizadores en la producción científica al respecto: la actividad legislativa, las medidas institucionales y la producción estadística
2007
00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats
Estrangers -- Espanya
Investigació -- Espanya
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
BUENO, Xiana (2007) Memòria de Recerca.pdf 1.554 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem