Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/48077

Desarrollo de una aplicación web para representación de datos de posicionamiento
Sierra Calderón, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; López Salcedo, José Antonio
En aquesta memòria s’explica el desenvolupament d’una eina útil que permet a l’usuari visualitzar en l’aplicació Google Maps les dades de posicionament captats en una sessió GPS. En aquest projecte, hem dissenyat una aplicació Web en la qual recollim les dades ingressades per l’usuari mitjançant un formulari. Un cop emmagatzemades aquestes dades en el servidor, la nostra eina hi executa l’aplicació encarregada del càlcul de les posicions. Aquesta és un script desenvolupat en MATLAB, que s’encarrega d’interpretar les dades subministrades per l’usuari, amb les quals es poden calcular les coordenades captades pel receptor GPS. Una vegada calculades, el software les emmagatzema en el servidor, en un arxiu .xml, que serà el que posteriorment interpretarà Google Maps gràcies al seu API. D’aquesta manera, l’usuari obtindrà el resultat visual de la sessió GPS que hagi decidit carregar sense necessitat des disposar de cap software específic per a la interpretació i el càlcul de les dades que hi ha capturat.
En esta memoria se explica el desarrollo de una herramienta útil que permite al usuario visualizar en la aplicación Google Maps los datos de posicionamiento captados en una sesión GPS. En este proyecto, hemos diseñado una aplicación Web en la que recogemos los datos ingresados por el usuario mediante un formulario. Una vez almacenados estos datos en el servidor, nuestra herramienta ejecuta en el mismo la aplicación encargada del cálculo de las posiciones. Ésta no es otra, que un script desarrollado en MATLAB, que se encarga de interpretar los datos suministrados por el usuario, para poder calcular con ellos las coordenadas captadas por el receptor GPS. Una vez calculadas, éstas son almacenadas en el servidor por dicho software en un archivo .xml, que será el que posteriormente interprete Google Maps gracias a su API. De esta forma el usuario obtendrá el resultado visual de la sesión GPS que haya decidido cargar, sin necesidad de disponer de ningún software específico para la interpretación y cálculo de los datos capturados en ella.
This report covers the development of a useful tool that allows the user to visualize in the application Google Maps the positioning data received through a GPS session. Within this project, a Web application was designed in order to compile the data gathered by the user at the abovementioned GPS session through a form. Once the data is stored in the server, the tool executes the application in charge of the positioning calculation. The application consists on a script developed in MATLAB, which interprets the data supplied by the user in order to calculate the coordinates received by the GPS receiver. Once calculated, these coordinates are stored in the server as an .xml file by the same software, which is the one which will be later read by Google Maps thanks to its API. As a result the user will obtain the visual output of the GPS session he has decided to load, with no need to use any additional software for the interpretation and calculation of the data obtained by the receiver.
06-2009
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Sistema de posicionament global -- Processament de dades
Pàgines web -- Desenvolupament
GPS (Sistema de navegació)
Google Maps
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_AnaSierraCalderon_annex.pdf 106.3 KB PDF Annex
PFC_AnaSierraCalderon.pdf 4.964 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem