Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/48072

Diseño e implementación de un portal web para una empresa de sistemas de control de iluminación
Alsina Morillo, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Cortés Fité, Rafael
El objetivo del proyecto es facilitar a los clientes de la empresa el acceso a las actualizaciones de software y a los modelos de funcionamiento a través de un portal WEB. Además, se desea mejorar la imagen de empresa que se ofrece a los clientes y futuros clientes incluyendo información relacionada con la empresa y sus productos. Para cumplir con estos requisitos la aplicación hará uso del lenguaje de etiquetas HTML junto con CSS, el lenguaje de programación PHP y el sistema gestor de datos MySQL para generar contenidos dinámicos.
L'objectiu del projecte és facilitar als clients de l'empresa l'accés a les actualitzacions de software i als models de funcionament a través d'un portal web. També es pretén millorar la imatge de l'empresa que s'ofereix als clients i als clients potencials tot incloent informació relacionada amb l'empresa i amb els seus productes. Per complir amb aquests requeriments l'aplicació farà ús del llenguatge d'etiquetes HTML juntament amb CSS, el llenguatge de programació PHP i el sistema gestor de dades MySQL per generar continguts dinàmics.
2010-04-12
004 - Informàtica
Portals d'Internet -- Disseny
Relacions amb els clients -- Direcció i administració -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
AlsinaMorilloJoanR-ETISa2008-09.pdf 1.908 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters