Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/48070

Ad-Pay: Programa de control de bons d'hores
Alarcón Ochoa, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Cubillo Alonso, Òscar
Sistema de fidelització de clients mitjançant bons d’hores que el client anirà recarregant i del que se li descomptaran les feines que se li vagin fent. També ha d’ajudar a assegurar-se el cobrament de les feines realitzades. L’aplicació és capaç de mantenir una cartera de clients amb el seu saldo de bons, fer les imposicions de diners i introduir els albarans de les feines produïdes. També mostra dades interessants perquè el gerent de l’empresa client pugui treure les estadístiques necessàries per explotar al màxim la capacitat de la seva empresa.
Sistema de fidelización de clientes a través de bonos de horas que el cliente irá recargando y del que se le descontarán los trabajos que se vayan realizando. También debe ayudar a asegurarse el cobro de los encargos realizados. La aplicación es capaz de mantener una cartera de clientes con su saldo de bonos, hacer las imposiciones de dinero e introducir los albaranes de los trabajos producidos. También muestra datos interesantes de manera que el gerente de la empresa cliente pueda extraer las estadísticas necesarias para explotar al máximo la capacidad de su empresa.
2010-04-12
004 - Informàtica
Empreses petites i mitjanes -- Serveis als clients
Ordinadors -- Aplicacions
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
AlarconOchoaRafaelR-ETISa2008-09.pdf 1.401 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters