Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/4740

Desarrollo y empleo de biocatalizadores en la preparación de aditivos alimentarios
Canela i Garayoa, Ramon
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya). Subdirección General de Prospectiva y Coordinación de Programas
19-11-2007
Additius alimentaris -- Anàlisi
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
25 p.
Informe
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
Desarrollo y em ... aditivos alimentarios.pdf 735.7 KB PDF

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Oromí Farrús, Mireia; Eras i Joli, Jordi; Sala i Martí, Núria; Torres i Grifo, Mercè; Canela i Garayoa, Ramon
Camps Díez, Francisco; Coll Toledano, Josep; Canela i Garayoa, Ramon; Guerrero Pérez, Ángel; Riba i Viladot, Magí
Oromí Farrús, Mireia; Eras i Joli, Jordi; Villorbina Noguera, Gemma; Torres i Grifo, Mercè; Llopis-Mestre, Verónica; Welton, Tom; Canela i Garayoa, Ramon
Solarte Orozco, Carmen Eugenia; Escribà i Gelonch, Marc; Eras i Joli, Jordi; Villorbina Noguera, Gemma; Canela i Garayoa, Ramon; Balcells Fluvià, Mercè
Oromí Farrús, Mireia; Torres i Grifo, Mercè; Canela i Garayoa, Ramon