Título:
|
Recomendaciones sobre prácticas higiénicas para embutidos fermentados. Guía práctica
|
Autor/a:
|
Garriga Turón, Margarita; Martín Juárez, Belén; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Fecha de creación:
|
10-2006 |
Materia(s):
|
Productes càrnics Embotits Higiene dels aliments |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
31 p. |
Tipo de documento:
|
Artículo |
Compartir:
|
|