Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4673

MicromineCal
Bach Ariza, Àlex; Devant Guille, Maria
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Aquest Programa vol ser una ajuda per la confecció de correctors microminerals tenin en consideració les necesitats de microminerals dels remugants, els aports microminerals dels ingredients de la ració base, les restriccions legals de inclusió i els nivells tòxics. Els continguts de microminerals procedeixen del NRC (2001), FEDNA, i el Laboratori Mouriscade de Pontevedra. MicromineCal no considera el contingut de Molibdè, doncs les seves necesitats es desconeixen. MicromineCal no té en compte ni la disponibilitat ni les possibles interaccions entre microminerals. Totes les cantitats (g, Kg, mg...) han d'entrar-se en fresc.
2007-11-12
Remugants -- Alimentació
Remugants -- Aspectes nutritius
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Other
         

Full text files in this document

Files Size Format
Microminecal.zip 2.825 MB application/zip

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Peris i Miras, Sí­lvia; Devant Guille, Maria; Esteve Garcia, Enric; García Regueiro, José Antonio; Vilà i Miquel, Borja; Segura Cardona, Ramón; Ramí­rez, Bartolomé; Puigjaner i Riba, Joaquim; Blanch Martell, Francesc; Baucells Sánchez, Mariola; Gómez Rodríguez, Francisco; Fernández, J. Ignacio
Bach Ariza, Àlex; Juaristi Arrizabalaga, José Luís
Esteve Garcia, Enric; Bach Ariza, Àlex; Velarde Calvo, Antonio; Furones, Dolors; Broz, Jiri; Bories, George
 

Coordination

 

Supporters