Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4639

Full Tècnic. Conreus Extensius. Comarques de Girona, núm. 4 (2006)
Resultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primavera
Fundació Mas Badia
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Serra i Gironella, Joan
- Resultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primavera per a gra. - Característiques agronòmiques de les varietats de pèsol proteaginós de primavera. - Aspectes a considerar en l’elecció de les varietats de pèsol proteaginós.
08-11-2007
Pèsol proteaginós
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
2 p.
Artículo
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
full_tecnic_4 - ... de primavera per a gra.pdf 118.4 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem