Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4544

Egg quality: chemical residues in respect to food safety
Esteve Garcia, Enric; García Regueiro, José Antonio
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
23-05-2005
Ous -- Indústria i comerç -- Control de qualitat
Ous -- Qualitat -- Congressos
Seguretat alimentària
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
26 p.
Documento de trabajo
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Egg quality - C ... respect to food safety.ppt 322.0 KB Microsoft PowerPoint

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Peris i Miras, Sí­lvia; Devant Guille, Maria; Esteve Garcia, Enric; García Regueiro, José Antonio; Vilà i Miquel, Borja; Segura Cardona, Ramón; Ramí­rez, Bartolomé; Puigjaner i Riba, Joaquim; Blanch Martell, Francesc; Baucells Sánchez, Mariola; Gómez Rodríguez, Francisco; Fernández, J. Ignacio
Vilà i Miquel, Borja; Escribano, F.; Esteban, A.; Fontgibell Seritjol, Anna; Esteve Garcia, Enric; Brufau de Barberà, Joaquim
Vilà i Miquel, Borja; Peris, S.; Calafat, F.; Fontgibell i Seritjol, Anna; Esteve Garcia, Enric; Brufau de Barberà, Joaquim
Esteve Garcia, Enric; Bach Ariza, Àlex; Velarde Calvo, Antonio; Furones, Dolors; Broz, Jiri; Bories, George
 

Coordinación

 

Patrocinio